Za 01-06-2013 optreden Silhouettes om 21:30 uur in Café BaRRock in Maastricht

Op Zaterdag 01-06-2013 zullen The Silhouettes optreden op het JekerJazz ART LIVE 2013 Festival in Maastricht. Het optreden is van 21:30 uur tot 22:30 uur in Café BaRRock, Tongersestraat 27, 6211LL Maastricht.

Het JekerJazz ART LIVE 2013 Festival is een gratis toegankelijk festival dat plaatsvindt op 01 en 02 juni 2013 in het fraaie decor van de stad Maastricht.

Café BaRRock is nog een echte Rock Bar gevestigd in het centrum van Maastricht. Hier draait het nog echt om Gezelligheid, Goeie Muziek en vooral veel plezier. Tijdens de weekenden hebben we volop Live Muziek met een podium vol tourende en/of locale bands die het pand op haar grondvesten doet schudden.

Café BaRRock

Of je nu in Maastricht studeert, een gezellig weekend op bezoek bent of een inwoner bent van Maastricht door de week is Café BaRRock de plek om even bij te komen van de dagelijkse stress, lekker feesten en je de koning van Maastricht te voelen.

The Silhouettes bestaan uit René Schols en Jozef Brzezinsky. René speelt op een elektrische gitaar en Jozef op een akoestische gitaar. Jozef en René speelden al samen in de jaren ’70 op de muziekschool in Brunssum. Vervolgens hebben zij gestudeerd aan het conservatorium in Maastricht.

Silhouettes op Brunssum Talent Festival

Silhouettes op Brunssum Talent Festival

De gitaar staat centraal in de muziek van the Silhouettes. Door creatief gebruik te maken van de vele mogelijkheden van zowel de akoestische als de elektrische gitaar hebben zij een eigen stijl ontwikkeld.

Liefhebbers van de gitaar zijn dus van harte uitgenodigd voor dit optreden van gitaarduo The Silhouettes op Zaterdag 01-06-2013 om 21:30 uur in Café BaRRock, Tongersestraat 27, 6211LL Maastricht.

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s