Optreden Silhouettes op Za 25-05-2013 om 12:15 uur in Schutterspark Brunssum

Op Zaterdag 25-05-2013 zullen The Silhouettes om 12:15 uur het muziekprogramma van het Brunssum Talent Festival in Schutterspark openen.

Het Brunssum Talent Festival is een gratis toegankelijk cultureel festival dat plaatsvindt op 25 en 26 mei 2013 in en rondom de pompgebouwen in het Schutterspark, Heidestraat 6443 VZ Brunssum. Kunstenaars uit Nederland, België en Duitsland tonen er hun werk. Daarnaast vinden er diverse live optredens plaats waarvan het eerste optreden op Zaterdag 25-05-2013 om 12:15 uur wordt verzorgd door the Silhouettes.

The Silhouettes bestaan uit René Schols en Jozef Brzezinsky. René speelt op een elektrische gitaar en Jozef op een akoestische gitaar. Jozef en René speelden al samen in de jaren ’70 op de muziekschool in Brunssum. Vervolgens hebben zij gestudeerd aan het conservatorium in Maastricht.

De gitaar staat centraal in de muziek van the Silhouettes. Door creatief gebruik te maken van de vele mogelijkheden van zowel de akoestische als de elektrische gitaar hebben zij een eigen stijl ontwikkeld.

Liefhebbers van de gitaar zijn dus van harte uitgenodigd voor dit optreden van gitaarduo The Silhouettes op Zaterdag 25-05-2013 om 12:15 uur in het Schutterspark te Brunssum.

The Silhouettes bestaan uit René Schols en Jozef Brzezinsky.

The Silhouettes bestaan uit René Schols en Jozef Brzezinsky.

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s